Utezi za gležnjeve, 2x 2 kg

Dostupnost:

Na zalihi

Vrijeme isporuke:

1-3 dana

Dostava:

29 kn


Uteg za gležnjeve ili zapešća na čičak svršen je za zagrijavanje i vježbe snage. Proizvod jača mišiće podlaktica i nogu. Utezi su punjeni pijeskom. Uteg za noge se pričvršćuje na čičak što omogućuje savršeno prilagođavanje obliku zgloba.

Utezi za gležnjeve su sjajan način da svoje treninge učinite atraktivnijim. Izrađen od visokokvalitetnog neoprena, povećava tjelesnu temperaturu i poboljšava cirkulaciju krvi. Dobra je ideja početi vježbati s manjim opterećenjem pa prelaziti na veće vrijednosti kako se vaše stanje poboljšava. Snažni zatvarači zauzvrat sprječavaju da vam ne sklizne s ruke ili noge.

 

 • Originalni utezi na čičak 2 x 2 kg
 • Namijenjeno vježbama za sve koji žele poboljšati izgled svoje figure
 • Utezi imaju zanimljiv dizajn i privlačnu boju.
 • Jačaju mišiće ruku, prsa i nogu
 • Savršeno za fitnes klub, kao i za kućnu teretanu. Također su od velike pomoći u rehabilitaciji
 • Čvrsta izrada
 • Utezi za gležnjeve su jednostavani za upotrebu, s čičak trakama za pričvršćivanje.
 • U cijenu je uključen paket s dva utega, svaki 2 kg

Učvršćivanje ili jačanje mišića čini mišiće čvršćima zatezanjem vlakana koja podupiru vaš kostur. Jačanje mišića je potrebno radi sprječavanja ozljeda i dobrobiti za zdravlje. Kod učvršćivanja mišića vrlo brzo ćete primijetiti razliku na vašoj liniji.

Iako ga češće prakticiraju žene, učvršćivanje mišića namijenjeno je svima, bez obzira na godine. Utezi za gležnjeve i vježbe prilikom kojih ih koristite omogućuju vam postupno i učinkovito jačanje mišića radi oblikovanja linije.

139,00 kn

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn
Ostavi recenziju
i osvoji 200 bodova!
+385 91 796 48 20
naruči telefonski
Besplatni povrat
u roku od 14 dana
Kupi odmah ovaj proizvod i osvoji 139 bodova!

Opis

Utezi za gležnjeve, 2x 2 kg

Utezi za gležnjeve ili zapešća na čičak svršeni su za zagrijavanje i vježbe snage. Proizvod jača mišiće podlaktica i nogu. Utezi su punjeni pijeskom. Pričvršćivanje na čičak omogućuje savršeno prilagođavanje obliku zgloba.

Što su utezi za gležnjeve?

Pa, kao što i samo ime govori, utezi za gležnjeve su “utezi” koje stavite na gležnjeve prije izvođenja vježbe. Njegov primarni cilj je sveukupno povećati snagu i poboljšati izdržljivost. Dodavanje dodatne težine vašoj bazi prisiljava vaše tijelo da napreže i proizvede više snage od one na koju ste navikli, na kraju povećavajući vašu izdržljivost i gradeći ukupnu izdržljivost. Štoviše, težine gležnja također se koriste za povećanje ukupne muskulature i mase u gluteusima, kvadricepsima i teladima.

Pogodnosti vježbanja s utezima

Uteg za gležnjeve je sjajan način da svoje treninge učinite atraktivnijim. Izrađen od visokokvalitetnog neoprena, povećava tjelesnu temperaturu i poboljšava cirkulaciju krvi. Dobra je ideja početi vježbati s manjim opterećenjem pa prelaziti na veće vrijednosti kako se vaše stanje poboljšava. Snažni zatvarači zauzvrat sprječavaju da vam ne sklizne s ruke ili noge.

 

 

 • TRENING ZA POČETNIKE: za početnike je najbolji izbor utega od 0,5 kg. Omogućit će vam vitkost mišića ruku i povećati njihovu izdržljivost. Kako vrijeme prolazi i vi napredujete preporučljivo je koristiti uteg od 2 – 5 kg.
 • AREOBNI TRENING: za početnike, utezi za gležnjeve od 0,5 kg bit će najbolji izbor, no ako vježbate duže vrijeme i već ste koristili lakše utege za gležnjeve tada su utezi od 2 kg dobar izbor. Omogućit će vam vitkost mišića ruku i povećati njihovu izdržljivost.
 • TRENING SNAGE: u slučaju treninga snage vrijedi nabaviti utege različite težine ili kratku šipku i bučice. Intenzitet treninga ovisi samo o vašim predispozicijama.

 

Utezi za zapešća i/ili gležnjeve također su jednostavan način za toniranje tijela. Zbog toga ovu vrstu opreme najčešće biraju dame. Ovi utezi omogućuju vam da se u potpunosti usredotočite na tehniku ​​vježbe. Korištenjem utega brzo ćete vidjeti učvršćujući efekt i vaše će tijelo dobiti novi izgled.

 

 

 

 

Paket sadrži dva utega!

Tehnički opis:

 • Materijal: neopren
 • Punjenje: pijesak
 • Zatvarač na čičak
 • Težina 1 utega: 2 kg
 • Boja: mornarsko plava

Vaša košarica

close
[]