fbpx

Pink Power Set – 3 elastične gume + torbica

Dostupnost:

Na zalihi

Vrijeme isporuke:

1-3 dana

Dostava:

30 kn


Elastične gume za vježbanje Pink Power revolucija je u vašem dosadašnjem treningu. Kvaliteta materijala i pažljiva izrada pružit će vam mnogo sati učinkovite obuke. Sve gume su izrađene od visokokvalitetne plastike, koja je fleksibilna i istodobno otporna na pucanje. Najveće prednosti guma za vježbanje uključuju mogućnost njihove upotrebe u raznim vrstama treninga.

  • Svestran alat za treniranje
  • Odličan izbor za žene za razne varijacije vježbi stražnjice
  • Također odličan izbor za ostale razne varijacije treninga
  • Jako korisne u fazi rehabilitacije
  • 600x50x0,35 mm – 5-7 kg opterećenje
  • 600x50x0,7 mm – 10-17 kg opterećenje
  • 600x50x1,1 mm – 18-25 kg opterećenje

Uz set dolazi mala torbica prikladna za spremanje guma nakon vježbanje i za lako prenošenje.

54,00 kn

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 399 kn
Ostavi recenziju
i osvoji 200 bodova!
+385 91 796 48 20
naruči telefonski
Besplatni povrat
u roku od 14 dana
Kupi odmah ovaj proizvod i osvoji 54 bodova!

Opis

Set guma za vježbanje Pink Power revolucija je u vašem dosadašnjem treningu. Vrlo jednostavni dodaci koji pružaju gotovo neograničene mogućnosti za učinkovit trening. Kvaliteta materijala i pažljiva izrada pružit će vam mnogo sati učinkovite obuke. Set se sastoji od 3 gume za vježbanje i praktične torbe za njihovo prikladno skladištenje. Sve gume su izrađene od visokokvalitetne plastike, koja je fleksibilna i istodobno otporna na pucanje. Najveće prednosti guma za vježbanje uključuju mogućnost njihove upotrebe u raznim vrstama treninga. Elastične gume za vježbanje odlične su za korištenje tijekom aerobnih treninga, treninga snage i izdržljivosti. Redoviti trening omogućuje vam učinkovito sagorijevanje masti i oblikovanje tijela, odnosno postizanje lijepe figure.

Power bandovi su trake za trening koje su postale vrlo popularne među ženama zbog raznih varijacija vježbi za stražnjicu (booty band), ali i zbog jednostavnosti primjene i učinkovitosti za sve ostale vježbe. Koriste se i u svim sportima i rehabilitaciji. Njihov specifičan oblik osigurava svestranu upotrebu.

Zbog činjenice da su trake izrađene od fleksibilnog i postojanog lateksa, ne morate brinuti o uvjetima treninga tijekom vježbanja. Trake za vježbanje power band vrlo su otporne na trajne deformacije i vodootporne su.

 

Dimenzije gume:

  • 600x50x0,35 mm – 5-7 kg opterećenje
  • 600x50x0,7 mm – 10-17 kg opterećenje
  • 600x50x1,1 mm – 18-25 kg opterećenje

 

Boja: Višebojna
Duljina: 60 cm
Širina: 5 cm
Uz set dolazi mala torbica prikladna za spremanje guma nakon vježbanje i za lako prenošenje.

Vaša košarica

close
[]