fbpx
, , ,

Omega 3, 90 kapsula

Dostupnost:

Na zalihi

Vrijeme isporuke:

24h | 1-3 dana

Dostava:

29kn


  • Doprinosi smanjenju upala
  • Pojačava obranu imunološkog sustava
  • Izvrsno za kognitivne funkcije mozga
  • Pozitivno utječe na funkcioniranje kardiovaskularnog sustava

49,99 kn

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn
Ostavi recenziju
i osvoji 200 bodova!
+385 91 796 48 20
naruči telefonski
Besplatni povrat
u roku od 14 dana
Kupi odmah ovaj proizvod i osvoji 50 bodova!

Opis

Omega 3 – riblje ulje

Omega 3 se sastoji od nezasićenih masnih kiselina iz ribljeg ulja i služi kao dodatak prehrani. Sastoji od malih, lako probavljivih kapsula. Svaka kapsula sadrži 1000 mg ribljeg ulja od čega je  600mg (60%) koncetracije EPA/DHA.To su eikozapentaenska kiselina (EPA) i dokozaheksaenska kiselina (DHA),višestruko nezasićenih masnih kiselina, koje su odgovorne za zdravu razinu kolesterola.

Omega 3 masne kiseline mogu smanjiti ukupnu razinu kolesterola, te su odgovorne za zdravu razinu masnoće u krvi, HDL kolesterol može biti povećan (dobri kolesterol) a   LDL-kolesterol može biti smanjen (štetni kolesterol). Dovoljnom količinom i redovnom konzumacijom omega 3 masnih kiselina možete značajno smanjiti rizik od pojave kardiovaskularnih bolesti.Istraživanja su primjerice pokazala da Eskimi koji se prvenstveno hrane ribom iz hladne vode imaju malu stopu oboljenja koji se mogu povezati s otvrdnućem arterija (srčani udar,moždani udar).

Prije nekoliko godina objavljena je opsežna metaanaliza koja je razmatrala studije u trajanju više od jedne godine, a ukazala je na korist uzimanja omega-3 masnih kiselina u svrhu primarne i sekundarne prevencije srčanožilnih bolesti. Pokazala je i utjecaj na smanjenje smrtnosti, pojave infarkta miokarda i iznenadne srčane smrti. Iz te opsežne studije i brojnih drugih istraživanja proizašle su smjernice vodećih stručnih društava koje upućuju na dodatno uzimanje koncentriranih izvora EPA i DHA u svrhu očuvanja zdravlja srca i krvnih žila,također igraju važnu ulogu i u regulaciji krvnog tlaka.

Uz navedene povoljne učinke na zdravlje omega 3 masnih kiselina, ostale beneficije zanimljive sportašima su: povoljan učinak na zglobove, povećavaju inzulinsku osjetljivost mišića, povoljno djeluju na mobilizaciju masti tj. povoljno utječu na gubitak tjelesnih masnoća, te izrazito povoljno utječu na kardiovaskularni sustav, odnosno zdravlje tijela.

Također, postoje studije koje tvrde da riblje ulje daje odlične rezultate kod depresije.

 

NAČIN PRIMJENE:

Uzmite 1 serviranje (1 kapsula) dnevno, po mogućnosti nakon obroka. Piti s većom količinom vode.

Neto količina: 90 kapsula

Upozorenja: Ovaj proizvod nije namijenjen kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Specifikacije

Količina

30 kapsula, 90 kapsula

Nutritivne vrijednosti

Nutritivne vrijednosti

Aktivni sastojci1 posluživanje (1 kapsula)
Riblje ulje1000 mg
  •  (EPA)
180 mg
  •  (DHA)
120 mg
Vitamin E3,3 mg (28% *)

Sastojci

Sastojci

Riblje ulje , komponenta kapsula – želatina, humektant – glicerol, voda, DL-alfa-tokoferol (vitamin E) .

Vaša košarica

close
[]