Vrijeme isporuke:

1-3 dana

Naruči sad - dostava najkasnije u utorak ℹ️
Procijenjeno vrijeme dostave prema dosadašnjim isporukama

3,16 

Na zalihi

Kupi odmah ovaj proizvod i osvoji 22 bodova!

Bučica PVC 2 kg, (1 kom)

 

Bučice za trening mogu se koristiti u uobičajenim fitness treninzima, ali i složenim pilates vježbama ili aerobnim aktivnostima. Oblikujte svoje tijelo i dovedite se u formu neograničenim brojem pokreta i vježbi. Odličan su rekvizit za početnike i one koji žele jednostavno i pristupačno pomagalo kojim će moći odraditi velik broj vježbi kod kuće. Bučicama odradite trening za sve mišićne skupine ili jednostavno koristite ih kao dodatan rekvizit u aerobnom treningu. Popravit ćete mišićni tonus i poboljšati formu. Osim toga, bučice su vrlo praktične pa ih sa sobom možete ponijeti i na put i odraditi trening bilo gdje.

  • Odličan rekvizit za mišićni tonus i formu
  • izuzetno kvalitetne
  • pogodne za fitness, pilates, aerobic itd
  • jednostavna upotreba
  • Premaz: pvc

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 40€ 19€

Besplatni povrat

U roku od 14 dana

Opis

Bučica 2 kg

Mogu se koristiti u uobičajenim fitness treninzima, ali i složenim pilates vježbama ili aerobnim aktivnostima. Oblikujte svoje tijelo i dovedite se u formu neograničenim brojem pokreta i vježbi. Odličan su rekvizit za početnike i one koji žele jednostavno i pristupačno pomagalo kojim će moći odraditi velik broj vježbi kod kuće. Bučicama odradite trening za sve mišićne skupine ili jednostavno koristite ih kao dodatan rekvizit u aerobnom treningu. Popravit ćete mišićni tonus i poboljšati formu. Osim toga, bučice su vrlo praktične pa ih sa sobom možete ponijeti i na put i odraditi trening bilo gdje.

S ovim bučicama možete se vrlo uspješno riješiti “viška” na rukama i učvrstit ramena. Također, izvrstan su rekvizit za kućni aerobik i pilates treninge.

Kompozitne bučice omogućuju mnoge jednoručne , vrlo dinamične i rehabilitacijske vježbe.

Teret je idealan za žene i muškarce u kućnoj teretani.  Osim toga, bučica je prekrivena plastikom , što joj daje estetiku i smanjuje rizik od oštećenja tla pri padu. Materijal djelomično prigušuje buku koja je posljedica pada. Oblikovana ručka sprječava trljanje ruke, a osjećate se ugodno čak i tijekom dugih i zahtjevnih treninga.

Dodatne informacije
Boja

Camo brown, Camo black, Camo combinated, Camo pink

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bučica PVC 2 kg, (1 kom)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.