Bench Blaster

Dostupnost:

Nema na zalihi

Vrijeme isporuke:

24h | 1-3 dana

Dostava:

30 kn


  • za tehnički savršeno izvođenje bench pressa
  • povećava snagu izvedbe 10-20%
  • pruža dodatnu stabilnost i samopouzdanje prilikom podizanja šipke
  • pruža osjećaj čvrstoće i veće kontrole pokreta

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis

Bench blaster će vam pomoći da tehnički izvodite bench press potisak na reprezentativan i savršen način tako što ćete držati laktove uvučene i lopatice učvršćene, a moći ćete podnijeti i puno veći intenzitet u vježbanju.  Većina dizača uočava porast od 10-20% u količini težine koju mogu podignuti na klupi dok koriste Bench Blaster.

Kako Bench Blaster može pomoći u dobroj formi?
Budući da se odnosi na gore navedena načela, Bench Blaster najviše stvara stisnutost oko vaših prsiju i nadlaktica čime se postiže sljedeće:

[A] Prisiljava vas da uvučete laktove unutra i spustite šipku ispod bradavica, zbog pritiska koji se povećava iz trake dok spuštate šipku.

[B] Pruža dodatnu stabilnost i samopouzdanje prilikom podizanja šipke. Pomaže vam da se osjećate čvrsto i kontrolirano, jer osigurava nepropusnost u ovom najranjivijem položaju.

[C] Baš kao i opruga, na donjoj točki, Bench Blaster ima maksimalnu napetost. Na nižim utezima šipke pruža vidljivu pomoć pri pritiskanju trake s vaših prsa. Kako se težina šipke povećava, pomoć se prirodno smanjuje. Međutim, čak i pri teškim opterećenjima, pruža psihološku i mehaničku prednost za dobivanje zamaha onih kritičnih 5 centimetra od vaših prsa.

veličina M – 660 x 150 x 170

veličina L – 720 x 150 x180

veličina XL – 780 x 150 x 200

(Dužina x širina x opseg oko na ruke)

 

Specifikacije

Veličina

L, M, XL

Recenzije

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Bench Blaster”

Još nema recenzija.

Vaša košarica

close
[]