ADEK, 200 tableta

Dostupnost:

Na zalihi

Vrijeme isporuke:

1-3 dana

Dostava:

29 kn


ADEK je dodatak prehrani u tabletama koji sadrži vitamine A, D, E i K topive u mastima. Vitamin A pomaže u održavanju zdrave kože, a također pomaže u održavanju normalnog vida. Vitamin D pomaže u održavanju zdravih kostiju i zubaVitamin E pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin K doprinosi normalnom zgrušavanju krvi i pomaže u održavanju zdravih kostiju. ADEK je sveobuhvatan pripravak stvoren za osobe koje imaju povećanu potražnju za vitaminima topivim u mastima.

 • ✓ Čak 200 tableta s vitaminima ADEK u pakiranju
 • ✓ porcija proizvoda jer je porcija samo 1 tableta
 • Esencijalni vitamini topljivi u mastima
 • ✓ je dovoljan za najmanje pola godine dohrane

49,00 kn

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn
Ostavi recenziju
i osvoji 200 bodova!
+385 97 645 10 71
naruči telefonski
Besplatni povrat
u roku od 14 dana
Kupi odmah ovaj proizvod i osvoji 49 bodova!

Opis

ADEK, 200 tableta

 

ADEK je dodatak prehrani u tabletama koji sadrži vitamine A, D, E i K topive u mastima. Vitamin A pomaže u održavanju zdrave kože, a također pomaže u održavanju normalnog vida. Vitamin D pomaže u održavanju zdravih kostiju i zubaVitamin E pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin K doprinosi normalnom zgrušavanju krvi i pomaže u održavanju zdravih kostiju. ADEK je sveobuhvatan pripravak stvoren za osobe koje imaju povećanu potražnju za vitaminima topivim u mastima.

 

ADEK - kompleks od četiri vitamina

 

ADEK – Vitamini topivi u mastima A, D, E i K

ADEK je kompleks od četiri esencijalna vitamina za naše tijelo, čija zajednička karakteristika nije samo egzogenost, što znači da smo te vitamine prisiljeni davati hranom ili suplementacijom, već i da u usporedbi, npr. s vitaminom C, su topivi u mastima. Ti se vitamini obično pohranjuju u našoj jetri ili adipocitima, odnosno masnom tkivu. Oni pokazuju niz nezamjenjivih funkcija u našem tijelu, djelujući izravno i neizravno na pravilno funkcioniranje našeg tijela.

Vitamin A – je skupina kemijskih spojeva čije su strukture vrlo slične. Retinol, retinaldehid, retinoična kiselina ili provitamini poput beta, alfa ili gama-karotena. Vitamin A poboljšava stanje naše kože, vida i imunološkog sustava.

Vitamin D – osobito u obliku kolekalciferola, pomaže u pravilnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora te pomaže u održavanju normalne razine kalcija u krvi. Osim toga, ovaj vitamin pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba, kao i u pravilnom funkcioniranju mišića i imunološkog sustava. Vitamin D je uključen u proces diobe stanica.

Vitamin E – snažan je antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i oštećenja stanica uzrokovanih slobodnim radikalima. Vitamin E također sudjeluje u sintezi antikoagulansa, održava adekvatnu propusnost staničnih membrana i smanjuje agregaciju (skupljanje) trombocita, zahvaljujući čemu može pridonijeti sprječavanju nastanka krvnih ugrušaka. Osim toga, sudjeluje u zaštiti crvenih krvnih stanica i prijenosu živčanih signala po cijelom tijelu.

Vitamin K – neophodan je za pravilan rad organizma, regulira proces zgrušavanja krvi, a utječe i na održavanje normalne mineralne gustoće kostiju. Odgovoran je za pravilan transport kalcija iz krvi u koštano tkivo, što vam omogućuje održavanje zdravih i jakih kostiju i povećanje njihove otpornosti na kolaps.

 

Svojstva ADEK-a:

 • Vitamin A doprinosi održavanju normalnog metabolizma željeza
 • Vitamin A pomaže u održavanju zdrave kože
 • Vitamin A pomaže u održavanju normalnog vida
 • Vitamin A igra važnu ulogu u procesu specijalizacije stanica
 • Vitamin D pomaže u pravilnoj apsorpciji kalcija i fosfora
 • Vitamin D pomaže u održavanju zdravih kostiju
 • Vitamin D pomaže u pravilnom radu mišića
 • Vitamin D pomaže u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava
 • Vitamin E pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa
 • Vitamin K doprinosi normalnom zgrušavanju krvi
 • Vitamin K pomaže u održavanju zdravih kostiju

UPOZORENJE! Proizvod ne smiju konzumirati osobe koje uzimaju antikoagulanse koji sadrže antagoniste vitamina K (npr. varfarin i acenokumarol).

ADEK pozadina - deklaracija - vitamini topivi u mastima

 

Preporučena upotreba:

Odrasli – uzeti 1 obrok (1 tableta) dnevno svakih 5 dana, najbolje nakon jela.

Preporučljivo je napraviti 25-(OH)D krvni test i posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom prije uporabe.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporuka je uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte gutati ako ste alergični na neki od sastojaka. Djeca, trudnice i dojilje ne smiju uzimati proizvod. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci

Sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza; škrob, DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E), kolekalciferol (iz lanolina) (vitamin D), retinil acetat (vitamin A), menahinon-7 MK-7 (vitamin K) iz Bacillus subtilis natto ( soja ), anti- sredstva za zgrušavanje: magnezijeve soli masnih kiselina, silicij dioksid.

Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), kikiriki, druge orašaste plodove, žitarice koje sadrže gluten, jaja, celer, senf, rakove, ribu.

Nutricionističke činjenice ADEK, 200 tabs:

Aktivni sastojciPo porciji% RI*
vitamin A800 µg100
vitamin D50 µg / 2000 IU1000
vitamin E12 mg100
vitamin K75 µg100

 

*RI – Referentni unos

Vaša košarica

close
[]