Poštovani kupci,

kako bismo Vama i nama olakšali cjelokupan proces povrata, zamjene ili popravka, molimo Vas da slijedite niže navedeni postupak nakon primitka neispravnih ili pogrešno isporučenih artikala.

Rok za povrat ili zamjenu iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je kupcu ili trećoj osobi koju je kupac odredio, a koja nije prijevoznik, artikl predan u posjed i ukoliko su ispunjeni sljedeći uvjeti:

 

Uvjeti za povrat:

 

 1. Originalni račun – potrebno je posjedovati originalni račun
 2. Originalno pakiranje i ambalaža – ne smiju biti oštećeni, odnosno prilikom slanja povrata nikako ne smijete lijepiti kutiju/pakiranje artikla direktno jer u tom slučaju nećemo biti u mogućnosti uvažiti povrat ili zamjenu
 3. Prehrambeni artikli – ne smiju biti otvoreni ili korišteni, a pakiranje, etikete i pripadajuća deklaracija moraju biti ispravni i neoštećeni
 4. Odjeća – mora biti čista, nenošena i neoprana, te mora imati sve pripadajuće originalne deklaracije

Reklamacije (zbog neispravnog ili oštećenog artikla) odobravamo unutar jamstvenog roka u slučaju neispravnog artikla tj. ako artikl nije moguće koristiti za njegovu namjenu.

Povrat, zamjenu ili reklamaciju ne možemo odobriti u slučaju ako je artikl vidljivo korišten, otvoren ili opran (odjeća i obuća), vidljivo oštećen, a da se ne radi o tvorničkoj greški već je ista nastala uslijed nepažnje kupca ili zbog dugotrajnog nošenja ili krivog načina održavanja.

 

Postupak povrata artikala:

 

 1. Zahtjev za povrat/zamjenu – Molimo Vas da svaki povrat, zamjenu ili reklamaciju najavite putem e-mail adrese: info@nutriofit.hr i pošaljete nam presliku originalnog računa. Kod reklamacija obavezno pošaljite pripadajuće fotografije artikla kojeg reklamirate s vidljivim problemom
 2. Potvrda o povratu – Nakon primitka Vašeg zahtjeva za povratom isti ćemo provjeriti te Vam se putem e-maila povratno javiti u roku od 1-2 radna dana
 3. Pakiranje za povrat – Nakon što povrat bude potvrđen i odobren, s Vaše strane potrebno je pripremiti artikl/e za povrat i slanje, te uz njih priložiti kopiju originalnog računa. Sve pošiljke moraju biti sigurne za transport tj. svi proizvodi i njihovo pakiranje/ambalaža moraju se vratiti u originalnom stanju. Predlažemo da za povrat koristite kutiju NutrioFit-a, u kojoj Vam je dostavljena naručena roba. Nikako nemojte lijepiti bilo šta na kutiju/pakiranje artikla direktno jer u tom slučaju nećemo biti u mogućnosti uvažiti povrat ili zamjenu. Preporučujemo Vam korištenje dobivene kutije.
 4. Slanje – U slučaju zamjene ili povrata radi neodgovarajuće veličine organiziramo besplatan prikup paketa na Vašoj adresi sa originalnim račun i artiklima/om. Molimo Vas da paket označite na vidljivom mjestu NutrioFit Webshop – Povrat.

 

Adresa za povrat je:

 

NutrioFit j.d.o.o.
Franka Lisice 42
23000 Zadar  

 

 1. Kontrola povrata i potvrda se vrši neposredno kad se artikl vrati na skladište NutrioFit-a. Ispravno stanje artikla i mogućnost zamjene/povrata se potvrđuje kupcu putem e-maila
 2. Zamjenski artikl šaljemo putem naše ugovorene dostavne službe na kućnu adresu nakon što se potvrdi ispravno stanje vraćenog artikla
 3. Povrat uplaćenih sredstava  – U slučaju neraspoloživosti zamjenskog artikla ili veličine može Vam se odobriti povrat sredstava. Povrat sredstava provodi se nakon što se potvrdi ispravno stanje vraćenog artikla, a sredstva se vraćaju na račun kupca ovisno o načinu plaćanja prilikom narudžbe.

Niže navedeno odnosi se samo na NutrioFit web shop:

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u Uvjetima kupovine u dijelu “Povrat / reklamacije”.

U iznimnim uvjetima Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora, a detalje možete pronaći u Uvjetima kupovine u dijelu “Povrat i reklamacije”.