O nama

O nama

NutrioFit web trgovina osnovana je s idejom da se kupcima u Hrvatskoj prije svega ponude proizvodi koji garantiraju najbolji omjer uloženog/dobivenog. Što bi to konkretno značilo? To znači da prilikom kupovine gotovo uvijek imamo istu dvojbu, da li kupiti popularni brand gdje često ime branda plaćamo više nego sam proizvod ili se odlučiti za jeftiniju opciju gdje smo sumnjičavi oko same kvalitete istog. NutrioFit se tu pobrinuo da vam pomogne. Doveli smo u Hrvatsku brandove koji nude vrhunske proizvode po odličnim cijenama uz provjerenu kvalitetu.

Dakle, u našem web shopu ćete pronaći samo brandove i proizvode koji su certificirani po najstrožim kriterijima EU, što bi značilo da kada obavite kupnju kod nas možete biti sigurni u kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i točnost navoda na deklaraciji svakog proizvoda.

Isto tako, važno je naglasiti da smo eksluzivni uvoznik i distributer brandova u našem shopu, te da jamčimo originalnost i najbolju cijenu svih proizvoda jer ih dobavljamo direktno od proizvođača.

Pravne informacije:

NutrioFit j.d.o.o.

Franka Lisice 42
23 000 Zadar

OIB: 30612892111

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zadru.
Poslovna banka: Erste Bank d.d.

IBAN HR3824020061101061185

Vaša košarica

close
[]