Protein

Proteini su esencijalni nutrijenti koji su ključni za rast i obnovu mišića, održavanje zdravlja kostiju i očuvanje općeg zdravlja. U našoj kategoriji proteina nudimo veliki izbor proizvoda visoke kvalitete koji su prilagođeni različitim ciljevima i prehrambenim potrebama. U našoj ponudi možete pronaći različite vrste proteina, uključujući whey protein, kazein  i vege proteine. Svaka vrsta proteina ima svoje prednosti i može biti odgovarajuća za različite ciljeve i prehrambene potrebe.

Whey proteini

Za sportaše i rekreativce koji traže dodatni izvor proteina za povećanje mišićne mase i oporavak nakon treninga, preporučujemo whey protein. Whey proteini su brzo probavljivi proteini koji se brzo apsorbiraju u tijelu, pružajući brzi izvor aminokiselina za oporavak mišića nakon treninga. U našoj ponudi možete pronaći whey proteine u različitim okusima i s različitim udjelima proteina po porciji.

Kazein

Za one koji traže sporije probavljiv protein, preporučujemo kazein. Kazein proteini se sporije apsorbiraju u tijelu, što pruža dugotrajni izvor aminokiselina i pomaže u održavanju ravnoteže duže vrijeme. To ga čini idealnim za uzimanje prije spavanja ili tijekom dužeg razdoblja bez obroka.

Vege proteini

Vege proteini su dobiveni iz biljnog izvora. Naša ponuda proteina također uključuje vege protein za vegane i vegetarijance. Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani kako bi osigurali najvišu kvalitetu i pružili potrebne nutrijente vašem tijelu.

Nudimo i različite veličine pakiranja i okuse kako bismo osigurali da svi naši kupci pronađu proizvod koji najbolje odgovara njihovim potrebama i ukusu. Kupovina proteina u našoj kategoriji je jednostavna i sigurna, a mi ćemo se pobrinuti za brzu i pouzdanu dostavu vašeg proizvoda.

Pogledajte našu ponudu proteina i odaberite koji Vam najviše odgovara!

Prikazuje se svih 17 rezultata